Reservatie zaal May's
Wij beschikken over een zaal op het eerste verdiep. Er is ook een zithoek aan met comfortabele zetels en genoeg ruimte waar de kinderen kunnen spelen. Er is ook de mogelijkheid om zelf een afspeellijst te laten afspelen of er kan iets aanpassend afgespeeld worden. 
De huur van de zaal komt op €150 voor een dag. Wenst u te vergaderen of training te organiseren kunnen we u voldoende plaats bieden. Water en warme dranken kunnen voorzien worden op aanvraag.

Wenst u een feest te organiseren?
Het Thais buffet is aan €35,00 per persoon excl. drank. Hiervoor krijgen jullie: 
Hapjes vooraf
Po pia Phak: huisgemaakt vegetarische loempia met glasnoedels en zoetzure saus
Kai Sate: kippenbrochettes met huisgemaakte pinda saus
Thod man pla: viskoekjes

Hoofdgerecht: 
Gebakken rijst met groenten
Noedels met groenten
Phaneng: Rode curry met groenten en kip
Thais verrassingsgerecht

Er is een mogelijkheid om een korte receptie in te richten vooraf. Dit kan met staantafels of al zittend in onze zetelhoek.
Bij ons Thais buffet is steeds de mogelijkheid om vlees en veggie te combineren. Meestal maken we twee veggie keuzes en twee niet veggie. Zo kan iedereen wat combineren.
Kijken even op www.mays.be om onze menu te raadplegen. U heeft eveneens de mogelijkheid om à la carte te bestellen. Als jullie drie gerechten selecteren waaruit iedereen kan kiezen. De drie gerechten kan zowel een Thais, een salade of een Vlaamse klassieker zijn.
Wij staan paraat om uw vragen te beantwoorden of iets op maat voor te stellen.
Back to Top